URL Verhuur Wijzer

Wij hebben ons na jarenlang online ondernemen gespecialiseerd in het verhuren en leasen van (vast)goed relevante domeinnamen. We maken u hier daarom graag wijzer over domeinnamen en de mogelijkheden.

De domeinnamen in ons bestand hebben wij op naam gezet om hierop eigen concepten te ontwikkelen en zowel online als offline ondernemingen mee op te zetten. Onze expertise licht naast internetmarketing ondermeer op het vlak van bouw, vastgoed en makelaardij. Kennis verkregen door jarenlange werkervaring in kaderfuncties van fysieke baksteen bedrijven. Kortom; we weten waarover we praten op dit vakgebied, onze domeinvoorraad hierin is daarom sterk vertegenwoordigd aangaande deze ondernemingen. Maar ook in aanverwante en zelfs compleet andere markten hebben wij URL posities ingenomen.

De basisactiviteit van www.domeinenurl.nl is het verhuren of leasen van domeinnamen. Ons assortiment hierin staat op de “aanbod pagina”. De lijst met url’s is overigens niet compleet en wisselt voortdurend. Wanneer de domeinnaam van uw voorkeur hier niet bij staat, mag u altijd contact per email (info@domeinenurl.nl) opnemen voor een verzoek van onze mogelijkheden.

Naast uw naam en contactgegevens mag het volgende mag u hier bij wel opgeven:
– Uw naam en contctgegevens;
– Bedrijfsnaam (eventueel met actieve URL);
– Telefoonnummer bereikbaar tijdens kantoortijd;
– Uw branche (van eventueel nieuwe activiteiten);
– Product of dienst die u onder uw nieuw te verwerven URL wilt vermarkten;
– Relevante keywords bij dit onderwerp;
– Alles wat u verder nog relevant lijkt.

Op een volledig ingevulde formulier reageren wij altijd. Het kan zijn dat we vanwege wat markt vooronderzoek even wat tijd nodig hebben, maar binnen een werkweek moet dit normaalgesproken wel lukken.

Wat er nog meer mogelijk is:
In een enkel geval is gebruik maken van onze domeinen overigens ook zonder huurtarief of leasesom mogelijk. Wanneer u ons een goed initiatief voorlegt, willen wij hierin mogelijk wel participeren. En dit kan veel verder gaan dan uitsluitend gebruik mogen maken van een mooie domeinnaam. Met onze online expertise op gebied van internetmarketing, gecombineerd met kennis van de bouwbranche maakt ons een unieke samenwerkingspartner.

Online ondernemen wordt steeds belangrijker. Online bestedingen nemen nog constand toe, dit zelfs tegen trends in hebben we afgelopen crisiperiode weg ervaren. Bij een goed initiatief zijn wij graag uw online samenwerkingspartner n meer!

Neem via ons contactformulier contact op u hoort spoedig wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij helpen ondernemers online op weg,
Team DomeinEnURL.nl

“Een bedrijf van naam, mogelijk de uwe!”

No responses yet

Leave a Reply


+ 4 = 8